De woning

Geschiedenis

B&B Les Oiseaux de Passage was aanvankelijk een grote familiewoning die werd gebouwd bij het begin van de 19e eeuw, door een rijke dorpsbewoner. Hij bezat overigens nog een aantal andere woningen in de rue Caton. Wanneer hij komt te overlijden in 1905 worden zijn eigendommen verdeeld tussen zijn kinderen; zo gebeurt het dat de woning in twee wordt gesplitst om twee broers en hun gezinnen te huisvesten.

Ruim 100 jaar later hebben wij beslist om dit prachtige familiehuis terug in zijn oorspronkelijke staat te herstellen en er gasten te ontvangen van alle uithoeken van de wereld. Ze zullen doorheen de verschillende seizoenen kennis kunnen maken met het leven in een klein Ardens authentiek dorpje waar de tijd stil is blijven staan.

Heerlijk

comfort

Les Oiseaux de Passage is een comfortabele gastenwoning met drie behaaglijke gastenkamers.

Aan de voorzijde geeft de karaktervolle woning uit op het dorp Harre terwijl de achterzijde grenst aan het achtergelegen bos. Een ideale uitvalsbasis om de charme van de Ardennen te ontdekken!

De gastenwoning beschikt over een aparte ingang voor de gasten, een knus salon voor de vermoeide maar tevreden wandelaars en een gezellige eetkamer waar de avonturen van de dag kunnen worden uitgewisseld …

De

kamers

Omdat de nachtrust van de wandelaar van groot belang is, werd tijdens de renovatiewerken veel zorg besteed aan de isolatie van de kamers.

Al onze kamers zijn voorzien van een badkamer (inclusief handdoeken en verzorgingsproducten), een afzonderlijk toilet, LED televisie, koffieapparaat en waterkoker voor de theeliefhebber.

Er is gratis wifi in het hele gebouw.

In alle kamers is het mogelijk om een extra bed bij te plaatsen (supplement van 25 €) of een kinderbed (gratis), indien vooraf aangevraagd.

Capaciteit: 8 personen + 1 kinderbed of extra bed.

Het ontbijt is inbegrepen in onze prijzen.